Camping Trei Iazuri

Tip unitate:
Camping
Localitate:
Butea
Judet:
Iasi
Adresa:
Sat. Miclauseni Pricipala Nr. 17
Telefon:
0232713025
print
mail
mail

Localizare pe harta

Ce obiective turistice poti vedea in zona?

Biserici

Biserica Trei Ierarhi - Biserica Trei Ierarhi din Iasi a fost construita de Vasile Lupu in 1637-1642 si abunda in decoratiuni, peretii fiind adevarate broderii din stanca.

Monumente istorice

Vestigiile Curtii Regale - Vestigiile Curtii Regale din Iasi de langa Palatul de Cultura este cea mai veche constructie de acest fel din Moldova, datand din timpul lui Alexandru cel Bun (1431).

SPA

Nicolina este o statiune balneo - climaterica-climaterica recunoscuta pentru apele minerale sulfuroase, iodurate, clorurate, sodice, hipotermale cu debit artezian care au o concentratie ridicata de hidrogen sulfurat de 331 mg/l.

Palate

Palatul de Cultura - Palatul de Cultura din Iasi este o cladire impresionanta in stil neo-gotic, construita in 1906-1925 dupa planurile arhitectului I.D. Berindei. A fost construit pe locul vechiului palat al domnitorilor Moldovei. De un lux deosebit, gazduieste intre cele 365 de camere Biblioteca Gheorghe Asachi si 4 muzee: Muzeul de Istorie al Moldovei, Muzeut Etnografic, Muzeul de Arta si Muzeul Politehnic. www.palatulculturii.ro www.muzeul-moldova.ro

Edificii culturale

Cladirea Teatrului National - Construita in Iasi, pe locul vechii primarii, intre anii 1894 si 1896, cladirea Teatrului National este considerata cel mai vechi si cel mai frumos lacas de acest gen din tara.

Nu esti hotarat? mai incearca..