Camping Trei Iazuri

Tip unitate:
Camping
Localitate:
Butea
Judet:
Iasi
Adresa:
Sat. Miclauseni Pricipala Nr. 17
Telefon:
0232713025
print
mail
mail

Localizare pe harta

Ce obiective turistice poti vedea in zona?

Biserici

Manastirea Probota - Manastirea Probota din comuna Probota a fost construita de Petru Rares in 1530 si refacuta in 1646 de domnitorul Vasile Lupu. In biserica manastirii se gasesc mormintele domnitorului Petru Rares, al sotiei sale si ale mamei lui Stefan cel Mare.

Edificii culturale

Cladirea Teatrului National - Construita in Iasi, pe locul vechii primarii, intre anii 1894 si 1896, cladirea Teatrului National este considerata cel mai vechi si cel mai frumos lacas de acest gen din tara.

Muzee

Muzeul Memorial "Vasile Alecsandri" - Muzeul Memorial "Vasile Alecsandri" din Mircesti a fost deschis din 1957 in casa poetului. In parcul casei se afla si mormantul poetului.

Palate

Vechiul palat Ghica - Vechiul palat Ghica este locul unde s-a jucat in 1816 prima piesa de teatru in limba romana, spectacol organizat de Gheorghe Asachi.

SPA

Nicolina este o statiune balneo - climaterica-climaterica recunoscuta pentru apele minerale sulfuroase, iodurate, clorurate, sodice, hipotermale cu debit artezian care au o concentratie ridicata de hidrogen sulfurat de 331 mg/l.

Nu esti hotarat? mai incearca..