Pensiunea Perla Marginimii

Tip unitate:
Pensiune turistica
Localitate:
Orlat
Judet:
Sibiu
Adresa:
Str. Garii Nr. 71a
print
mail
mail

Localizare pe harta

Ce obiective turistice poti vedea in zona?

Monumente istorice

Structuri medievale de aparare - Sibiul are un numar impresionant de turnuri, dintre care cele mai importante sunt: Turnul Consiliului (construit in secolele XII-XIV), Turnul Scarilor (secolul XII), Turnul Portii (secolul XIV) etc.

Partii de ski

PARTIA DE SCHI TRECATOAREA LUPILOR (GURA RAULUI) - Partia de schi "Trecatoarea Lupilor" este dotata cu tunuri si masina de batut zapada. Are o lungime de 480m, iar teleschiul o capacitate de 450 schiori/ora . Este localizata la iesirea din sat spre Baraj la doar 3 km. de pensiunile din zona.

Biserici

Biserica Fort, Biertan - Biserica Fort din Biertan este un remarcabil monument de arta gotica, construit intre anii 1520 si 1522. Pastreaza o colectie de covoare orientale.

Palate

Palatul Brukenthal - Palatul Brukenthal din Avrig, situat la 30 km de Sibiu, este o constructie mareata in stil baroc, fosta resedinta de vara a Baronului Samuel von Brukenthal, guvernatorul Transilvaniei intre anii 1780-1785.

Lacuri

Lacul Balea - Lacul Balea, aflat la 65 km de Sibiu, este un lac glaciar din Muntii Fagaras. Declarat monument al naturii, este unul dintre cele mai frumoase lacuri glaciare ale Romaniei. Aproximativ 100 ha in jurul lui au fost declarate rezervatie naturala pentru mai multe specii de plante (floare de colt, macul galben) si animale (linxul, capra de munte si vulturul).

Nu esti hotarat? mai incearca..