Pensiunea Perla Marginimii

Tip unitate:
Pensiune turistica
Localitate:
Orlat
Judet:
Sibiu
Adresa:
Str. Garii Nr. 71a
print
mail
mail

Localizare pe harta

Ce obiective turistice poti vedea in zona?

Partii de ski

Partia Paltinis Daneasa - Partia Paltinis Daneasa se afla la o altitudine de 1587 m. Are un grad de dificultate de fond si o lungime de 540 m. Facilitati: telescaun, teleschi.

Lacuri

Lacul Ocna Sibiului - Lacul Ocna Sibiului este o rezervatie geologica reprezentata de un lac ce s-a format intr-un con datorita prabusirii un vechi ocne saline. Lacul are proprietati terapeutice.

Festivaluri

Festivalul International de Jazz - Prima editie a Festivalului International de Jazz Sibiu a avut loc in anul 1970. Este cel mai vechi festival de acest gen din Romania si unul dintre cele mai vechi festivaluri de jazz din lume, motiv pentru care Sibiul a fost declarat

Statiuni

Ocna Sibiului - Ocna Sibiului este situata la 17 km de Sibiu, in Depresiunea Sibiului si a fost atestata documentar pentru prima data in anul 1263. www.ocnasibiului.ro

Monumente istorice

Structuri medievale de aparare - Sibiul are un numar impresionant de turnuri, dintre care cele mai importante sunt: Turnul Consiliului (construit in secolele XII-XIV), Turnul Scarilor (secolul XII), Turnul Portii (secolul XIV) etc.

Nu esti hotarat? mai incearca..